Meezeilen

Meezeilen betekent als individu of met je eigen groepje of familie inschepen op een groter zeiljacht. Een ervaren schipper begeleidt u tijdens de zeilvakantie op de Middellandse zee. Een avontuurlijke zeiltocht, waarbij verschillende eilanden, haventjes en baaien de revue passeren. Alleen ‘het onderweg zijn’ is al puur genieten.

Natuurlijk is er tijdens de tocht ook tijd om lekker te flaneren, zwemmen of snorkelen. Wilt u actief meezeilen, iets over zeilen leren of gewoon lekker in de zon op het voordek? U zegt het maar, het is uw zeilvakantie!

Meezeilen

Wat gaat u doen?

U verblijft op een snel, comfortabel en modern zeiljacht. Naast een aantal tweepersoonshutten is er een ruime salon, een complete kombuis en meerdere douches en toiletten. Op het dek is er volop ruimte om te zonnen. De ruime kuip biedt voldoende plaats voor een gezellig gesprek.

De Nederlandse Tip Top Sailing schippers zeilen al lange tijd in het betreffende gebied. Zij kennen alle ins en outs en spreken vaak de lokale taal. Vanzelfsprekend beschikken ze over een ruime zeilervaring. De schipper is altijd bereid u tijdens uw zeilvakantie de nodige kneepjes van het zeilen bij te brengen. De huishoudelijke taken aan boord worden gezamenlijk door de meezeilers opgepakt.

De kosten voor het ontbijt, lunch, hapjes en drankjes aan boord worden evenals eventuele havengelden, brandstof, water en gas betaald uit de boordkas. Dineren doen we veelal in een van vele knusse tavernas aan wal, dit wordt niet voldaan uit de boordkas.

Neem contact met ons op

Mocht u hulp of advies willen over het boeken van uw meezeilvakantie, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor de zeilvakantie die bij ú past. U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw Tip Top zeilvakantie te bespreken.